Bike Totaal Luyten Tweewielers – Fietsenwinkel en fietsreparatie

Bike Totaal Luyten Tweewielers – Fietsenwinkel en fietsreparatie

Fietsenwinkel Katwijk

Bike Totaal Luyten is fietsenwinkel waar je moet zijn in Katwijk. Onze monteurs en verkopers voorzien je van deskundig advies over alle soorten fietsen. Wij hebben een divers assortiment (elektrische) fietsen en ook voor reparatie ben je van harte welkom.

Wij hebben de elektrische fiets voor jou!

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Bij Bike Totaal Luyten vind je altijd dé elektrische fiets voor jou. Je hebt keuze uit diverse elektrische fietsen van bekende merken. Wij adviseren je graag over de grootte van de accu en het aantal versnellingen. Kies bijvoorbeeld uit een elektrische fiets met middenmotor of een met voor- of achterwielmotor. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden. Ook handig: bij vrijwel alle elektrische fietsen kan je kiezen uit het 5 jaar garantiepakket. Bekijk alvast de topmerken in onze collectie.

De perfecte fiets voor jou

Wij van Bike Totaal Luyten staan voor jou klaar. Wij geven je graag het advies dat je nodig hebt om de beste keuze te maken. We hebben verschillende soorten fietsen van bekende A-merken. Er zit gegarandeerd een fiets tussen die aan al jouw wensen voldoet. Bij aankoop van elke nieuwe fiets ontvang je van ons een Fietspaspoort. Zo heb je alle gegevens bij de hand. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk dan een van onze topmerken.

Je bent welkom in onze showroom

Het is belangrijk om eerst een proefrit te maken voordat je een fiets koopt. Een fiets moet namelijk zowel mooi als comfortabel zijn. Er is geen betere plek om dit te testen dan bij onze winkel. We horen graag jouw wensen en gaan samen met je op zoek naar een fiets die bij jou past. We kijken bijvoorbeeld naar de framemaat die je nodig hebt en adviseren je over het juiste zadel. Wij zijn pas blij als jij dat ook bent.

Divers aanbod tweedehands fietsen

Je bent van harte welkom in onze showroom om een proefrit te maken op een tweedehands fiets. Naast de nieuwste fietsen en e-bikes hebben wij namelijk ook een divers aanbod aan tweedehands fietsen. Zowel elektrische fietsen als stadsfietsen. Wij controleren en repareren alle tweedehands fietsen zorgvuldig, zodat je veilig en met een gerust hart wegfietst.

Ook voor fietsreparatie naar Bike Totaal

Voor zowel fietsreparatie als fietsonderhoud kan je bij Bike Totaal Luyten terecht. De specialisten in onze werkplaats zorgen ervoor dat jouw fiets in topconditie blijft. Bike Totaal Fietspaspoort bij je fiets gekregen? Dan word je automatisch uitgenodigd voor servicebeurten. Handig toch?
Bike Totaal Luyten Tweewielers – Fietsenwinkel en fietsreparatie
Achterweg 22
Katwijk aan Zee 2223 BG
Niederlande
Telefon: 071 402 90 35
Email: info@biketotaal-luyten.nl
Url: http://info@biketotaal-luyten.nl

Öffnungszeiten

Montag 08:30 - 18:00
Dienstag Gesloten
Mittwoch 08:30 - 18:00
Donnerstag 08:30 - 20:00
Freitag 08:30 - 18:00
Samstag 08:30 - 16:00
Sonntag Gesloten