Bike Place Volkel

Bike Place Volkel

WELKOM BIJ BIKE PLACE VOLKEL

Bij Bike Place Volkel kun je terecht voor alle soorten fietsen: van racefiets, mountainbike, stadsfiets tot elektrische fiets of kinderfiets. Bike Place zoekt de best passende fiets voor jong en oud, rekening houdend met de wensen en het budget van de klant. Een fiets voor sport, school, werk of recreatie, alles is mogelijk. Ook is Bike Place leverancier van HUKA (aangepaste fietsen).

Charl van der Wijst, eigenaar Bike Place Volkel, heeft een grote passie voor fietsen. Met zijn jarenlange ervaring, opgebouwd vanuit het wielrennen, kan hij direct de kwaliteit van de onderdelen van een fiets beoordelen. Met jouw wensen en zijn kennis en ervaring, stelt hij graag de perfecte fiets voor je samen. Passend in jouw budget en op jouw maat. Kom voor een eerlijk advies naar Bike Place Volkel.

Bike Place Volkel: “De beste fiets die bij jou en je budget past”

Bike Place repareert alle soorten fietsen tegen concurrerende prijzen. De flexibele openingstijden bieden volop ruimte voor een afspraak wanneer jou het beste past. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Bike Place Volkel
Maaymanseweg 11
Volkel Noord-Brabant 5408 AP
Netherlands
Phone: 0413 257929
Email: info@bikeplacevolkel.nl
Url: http://www.bikeplacevolkel.nl/

Store Timings

pondelok Bel of mail voor een afspraak
utorok Bel of mail voor een afspraak
streda Bel of mail voor een afspraak
štvrtok Bel of mail voor een afspraak
piatok Bel of mail voor een afspraak
sobota Bel of mail voor een afspraak
nedeľa Gesloten