Bert’s Wielershop

Bert’s Wielershop

Over Bert’s wielershop

Wat kunt u verwachten van een bedrijf als Bert’s Wielershop? Uiteraard een service van topniveau. Daarnaast is alles bij ons mogelijk, van verkoop, reparatie en verzekeringen afsluiten. Een schade of een lekke band? Voor ons geen probleem. Maar onze specialiteit zijn toch zeker wel de elektrische fietsen. Zo ook het uitlezen en updaten. Zijn uw banden zacht? Laat ze dan gratis op pompen bij Bert’s Wielershop. Ook scooters hebben wij in alle soorten en kleuren. Wij staan vooral bekend om de specials. Heeft u zelf nou een idee voor uw scooter? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niks is voor ons te gek.

Groot of klein onderhoud, bij Bert’s Wielershop gaat u voor goud!

Wist u dat…. Wij ook een haal-en brengservice hebben. Mocht u nou geen tijd, of zin, hebben om zelf uw fiets of scooter te brengen of te halen, dan kunt u bellen voor deze service.

VOORRAAD

Kom eens naar de winkel om onze ruime voorraad te bezichtigen. Staat uw wens niet in de winkel? Geen probleem, deze kan zo besteld worden.

REPARATIE & ONDERHOUD

Bij ons geldt; uw fiets dezelfde dag nog terug. Bij aankoop van een nieuwe fiets of scooter, krijgt u een servicekaart, waarbij de eerste beurt gratis is. Reparatie aan uw scooter? Bel dan even op voor onze monteur.

ONDERDELEN & ACCESSOIRES

Onderdelen en accessoires: fiets en scooteronderdelen hebben wij bijna in elk soort op voorraad. Mocht u iets speciaals voor ogen hebben? Kom dan gerust langs om te kijken wat wij voor u kunnen doen.

Hoe het ooit begon…

In de jaren 50 is opa Nico overgestapt van zee naar de rijwielstalling. Hij is begonnen op de visbanken als rijwielstalling en reparatie in Den Haag. Dit is jaren later afgebrand en zijn zoon Bert is eind jaren 60 verder gegaan en begonnen voor de firma Hozee. In het jaar 1976 was het dan zover… in hetzelfde pand in de Betje Wolffstraat begon hij voor zichzelf en Bert’s Wielershop was geboren. Sinds 1988 is diens zoon Nico erbij gekomen en heeft vanaf 2018 het bedrijf overgenomen. Veel verandering was er niet, want Brian die vanaf 2013 in dienst is, is er nog steeds. Vanaf het jaar 2020 zijn er wel een aantal grote veranderingen geweest. Bert’s Wielershop is verhuisd naar de Arnold Spoelstraat 96-100 in Den Haag, en heeft hier plaats gemaakt voor uitbreiding van het familiebedrijf. Danny is sinds het voorjaar van 2020 niet meer werkzaam in het bedrijf. Uiteraard wensen wij , het team van Bert’s Wielershop, hem veel succes en geluk in de toekomst.

Van kinderen tot aanhang, iedereen is wel werkzaam in Bert’s Wielershop. Het is te hopen dat de generatie voort gezet wordt en het bedrijf nog lang een begrip zal zijn in Den Haag en omstreken.

Bert’s Wielershop
Arnold Spoelstraat 96-100
Den Haag 2553 CN
Netherlands
Phone: 070-3661010
Email: [email protected]
Url: https://bertswielershop.nl/

Store Timings

Monday
Gesloten
Tuesday
08:30 – 17:30
Wednesday
08:30 – 17:30
Thursday
08:30 – 19:00
Friday
08:30 – 17:30
Saturday
08:30 – 16:30
Sunday
Gesloten
Compare