De ACHT Tweewielers

De ACHT Tweewielers

De ACHT Tweewielers

De ACHT Tweewielers is een allround bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop, het onderhoud en de verhuur van tweewielers. In het mooie dorp Chaam hebben wij een goede reputatie opgebouwd, daar zijn wij trots op. Naast de reguliere tweewielers hebben wij een totaalaanbod van e-bikes, e-scooters, MTB’s, wielrenfietsen en stadsfietsen.

Onze vakbekwame monteurs staan dagelijks voor je klaar in onze werkplaats. Ben je niet in staat om naar onze zaak te komen? Dan is onze haal- en brengservice dé oplossing.

Over ons

De ACHT Tweewielers is ontstaan door de overname op 1 november 2021 van Van Engelen Tweewielers. In 2013 startten Chris Jan en Monique van Engelen hun bedrijf. Samen met het personeel hebben zij een deskundige, servicegerichte en klantvriendelijke zaak opgebouwd.

Onder leiding van Marco Brinkers gaat het bestaande personeel door op de ingeslagen weg.  De ACHT Tweewielers wil deze verdiende reputatie verder uitbouwen.

De naam van onze tweewielerzaak is bijzonder; de Acht van Chaam is een bekend wielercriterium in heel Nederland. Met de naam van ons bedrijf willen wij de ronde bij iedereen meer bekendheid geven.

Gedreven personeel 

Onze liefde voor het vak is groot; wij zijn pas tevreden als jouw tweewieler tiptop in orde is. Daarom werken wij met zeer ervaren en gedreven personeel. Onze monteurs hebben allemaal een vakopleiding gevolgd. Daarnaast volgen zij continu nascholingen om op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen. Zij informeren je ook graag over eenvoudig onderhoud. Zo zorgen we er samen voor dat jouw tweewieler een leven lang meegaat!

De ACHT Tweewielers
Dorpsstraat 71
Chaam 4861 AB
Netherlands
Phone: +31161785452
Email: info@deachttweewielers.nl
Url: https://www.deachttweewielers.nl/

Store Timings

Monday 13:00 – 18:00
Tuesday 08:30 – 18:00
Wednesday 08:30 – 18:00
Thursday 08:30 – 18:00
Friday 08:30 – 18:00
Saturday 09:00 -16:30
Sunday Gesloten